Monday, April 28, 2008

Şili


Kuzeydeki Peru sınırından kıtanın güney ucuna kadar uzanan 4 bin kilometrelik kıyı şeridiyle Şili, dünyanın en uzun ülkesi. Doğusunda uzanan And Dağları ve batısındaki Pasifik Okyanusu, ülkeye sıra dışı bir estetik katmış.


Şili'nin kuzey ve güney ucunda, birbirinden tamamen farklı doğal ortamlarda iki ayrı beş yıldızlı Explora Oteli, size bu sıra dışı ortamı yaşatmaya hazır. Kuzeydeki Atacama Çölü'nü, gayzerleri, yanardağları ve gölleri ziyaret etmek için Explora Atacama, doğa dostu yerleşimi ve ultra lüks hizmetleriyle, uygun bir merkez konumunda.

Güneyde ise Explora Salto Chico, size Patagonya'nın muhteşem buzdağlarını, bakir sahil fiyortlarını ve 100'den fazla kuş türüne, guanaco'lara ve pumalara ev sahipliği yapan doğasının zevkini yaşama fırsatı veriyor. El değmemiş bir doğanın kalbinde, lüks bir ortamda tatil yapmak istiyorsanız www.worldwidejourneys.co.uk'yi ziyaret edebilirsiniz.



No comments:

ATATÜRK'ÜN RİCASI

Ey milletim, Ben Mustafa Kemal'im... Çağın gerisinde kaldıysa düşüncelerim, Hala en hakiki mürşit, değilse ilim, Kurusun damağım dili...