Thursday, April 24, 2008

BERMUDA

Ve Tanrı Bermuda'yı yarattı!
Tabiat Ana Bermuda'yı Karayipler'den 1500 kilometre uzağa yerleştirirken, buranın diğer yerlerden tümüyle farklı olduğunu düşünmüş olmalı. Ve ada Tanrı'yı utandırmayarak, bu özelliğine sonuna kadar sadık kalmış. Adanın kendine has doğası, göz kamaştırıcı denizi, kumsalları ve dört mevsim sıcacık havası burayı tam bir kafa dinleme köşesi haline getirmiş.

Hız limitinin 30 km olduğu Bermuda'da hayatın hızı da yavaş ve insanı rahatlatmaya göre ayarlanmış. Balığın yerel spesiyalite olduğu gastronomik deneyimler, 1600'lerden beri korunan mercan kayalıklarındaki dalışlar, İngiliz sömürgeciliği devrinden kalma evler ve bahçelerde gezintiler, Bermuda'da yapılabileceklerden sadece birkaçı. Tabii sayıları 100'ü bulan inanılmaz plajları da unutmamak lazım.

Bermuda'nın en iyileri arasında olan Fairmont Otelleri, adanın prestijli imajıyla birlikte anılır hale gelmiş. Muhteşem bir liman manzarasına sahip Fairmont Hamilton Princess, 1885'ten beri Bermuda'nın mihenk taşlarından biri. Güney kıyısında, adanın en yüksek noktasında kurulmuş olan Fairmont Southampton Princess ise yeni açılan spa ile birinci sınıf hizmetlerine bir yenisini eklemiş. Şimdi bu otellerde 6 gece fiyatına 7 gece konaklayabilirsiniz.

No comments:

ATATÜRK'ÜN RİCASI

Ey milletim, Ben Mustafa Kemal'im... Çağın gerisinde kaldıysa düşüncelerim, Hala en hakiki mürşit, değilse ilim, Kurusun damağım dili...