Saturday, April 26, 2008

ARUBA

Bütün yazı tatil yapamadan geçirenler, kuzey yarımküremizde soğuğun kendini göstermeye başladığı günlerde, bir tropik ada kaçamağı arayışında olabilirler.



Yalnız böyle bir seçim yaparken tropik fırtınalara dikkat etmek gerekiyor. Günlerce durmayan yağmurlar yüzünden tatil boyunca otel odasına kapanmayı oralara tatil amacıyla gitmiş hiç kimse istemez. Tropik ada ihtiyacınızı fırtınalardan uzak bir şekilde karşılamaya müsait olan Aruba, Karayipler'in büyük bir bölümü yağmurlara maruz kalırken bunlardan etkilenmeyen birkaç noktadan biri.



Sonbahar aylarında havalar çok kötüleşmese de Aruba'da fiyatlar ziyaretçi sayılarıyla eş zamanlı olarak düşüyor. Bu da yarı fiyatlı oteller ve başka adalara nazaran daha sıcak ve yağışsız günler demek.


Ayrıca Aruba'da yıl boyu nispeten düşük kalan nem oranı sayesinde can sıkıcı haşaratın azlığı da adanın bir diğer artısı. www.visitaruba.com



1 comment:

deneme said...

Merhaba arkadaşım.Çok güzel bir blog hazırlamışsınız.Benimde bloglarım bunlar:
winamp
darende
Malatya

Ziyaretinizi bekliyorum.

ATATÜRK'ÜN RİCASI

Ey milletim, Ben Mustafa Kemal'im... Çağın gerisinde kaldıysa düşüncelerim, Hala en hakiki mürşit, değilse ilim, Kurusun damağım dili...