Tuesday, June 19, 2007

Natural History Museum (London)


The Natural History Museum, located on Cromwell Road, contains an outstanding collection of objects relating to the natural world, with galleries covering the earth, ecology, mammals and insects amongst others. Highlights include the extensive collection of reconstructed dinosaur skeletons.

Natural History Müzesi Cromwell Road'da bulunmaktadır. Doğal dünyayla ilgili seçkin parçalardan oluşan kolleksiyonları ve dünya, çevre bilim, memeliler ve böceklerle ilgili galerileri olan bir müzedir. Önemli kısmı yeniden inşa edilmiş dinazor iskeletlerinden oluşan kolleksiyonu kapsar.


The museum is open from 10:00am until 5:30pm Monday through Saturday, opening an hour later on Sunday. Admission is free. The nearest tube station is South Kensington.

Müze hafta içi hergün ve Cumartesi günleri saat 10:00 ile 17:30 arasında açıktır ve Pazar günü ise bir saat daha geç açılmaktadır. Müzeye giriş parasız olup, en yakın metro istasyonu ise South Kensington'dur.


For further information visit the Natural History Museum website.



No comments:

ATATÜRK'ÜN RİCASI

Ey milletim, Ben Mustafa Kemal'im... Çağın gerisinde kaldıysa düşüncelerim, Hala en hakiki mürşit, değilse ilim, Kurusun damağım dili...